Αυτόματοι Πωλητές Αναψυκτικών

Palma B

Ελκυστικό Design. Ο αυτόματος πωλητής Palma προωθεί τις πωλήσεις στον εργασιακό χώρο. Η ημικυκλική πρόσοψη, η μεγάλη γυάλινη επιφάνεια και ένας καλός φωτισμός των προϊόντων εγγυώνται την καλή προβολή των προϊόντων και αυξάνουν τις πωλήσεις. Εύκολη Εξυπηρέτηση. Η συσκευή ανεφοδιάζεται εύκολα όπως και προγραμματίζεται σε πολύ σύντομο χρόνο.

Περισσότερα...

 

Mistral B

Το ψυγείο Mistral με τη γυάλινη πρόσοψη αναβαθμίζει επιπλέον την ηγετική θέση της Azkoyen στον τομέα των αυτόματων πωλητών για αναψυκτικά και ποτά.
Η ελκυστική σχεδίαση της πόρτας, η φωτεινή οθόνη και η ευκρίνεια των ενδείξεων των προϊόντων βοηθά στη μεγιστοποίηση των πωλήσεων. Είναι αποδεδειγμένο ότι ο όγκος πωλήσεων με αυτά τα ψυγεία είναι κατά πολύ υψηλότερος από εκείνα που η πόρτα τους δεν είναι γυάλινη.

Περισσότερα...

 

Office-4

Το Office – 4 είναι ένας αυτόματος πωλητής για κρύα αναψυκτικά ποτά. Δημιουργήθηκε από την Azkoyen για να εξυπηρετεί όλους τους ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους που εξυπηρετούν πλήθος ανθρώπων ( γραφεία εταιριών, γήπεδα, δημόσιες υπηρεσίες, θέατρα κ.λ.π. ). Ο σχεδιασμός του, η αισθητική του και η χρήση του συντελούν στην ομαλή εργασιακή ατμόσφαιρα.

Περισσότερα...